Κίνα 2006

Ο εκπαιδευτής του Α.Σ.Κεραμεικός Δ.Δούκας και οι μαθητές Παπαχρήστος Χ. και Διβάνης Γ. παρέμειναν για 70 μέρες στην Κίνα και πήραν μέρος στο 6ο Διεθνές Πρωτάθλημα Κουνγκ Φου που έγινε 18-21 Αυγούστου στο Qingdao και στο 2ο Παγκοσμιο Πρωτάθλημα Παραδοσιακού Κουνγκ Φου(Wushu) που έγινε 15-19 Οκτωβρη στη Zengzhou.

Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πήραν μέρος σε 7 κατηγορίες και κατέλαβαν 2 πρώτες 2 δεύτερες 1 τέταρτη 1 έκτη και 1 έβδομη θέση. Πρώτες θέσεις ειχαν επίσης και στο διεθνές πρωτάθλημα στο Qindao και άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις γιά το επίπεδο του Lily Lau Eagle Claw Kung Fu της Ελλάδας στους παρευρισκομένους.

Στο Qindao μαθητεύσαν στο ξίφος Tang Lang με τον master Song Chang Ji.
Κατά την παραμονή τους στο Πεκίνο είχαν μια πάρα πολύ σημαντική γνωριμία με τον δάσκαλο της εσωτερικής γροθιάς Niu Sheng Xian και διδάχθηκαν από αυτό Tai Ji και Xing Yi Quan.

Στο βουνό Wudang πήραν μαθήματα στο ξίφος και στο αρχαίο σύστημα Tai Yi από τους Δασκάλους Fu Yuan Tai καί Chen Li Sheng αντίστοιχα. Η φωτογραφία είναι στα σκαλιά του μοναστηριού Purple Cloud με τον Δάσκαλο του Tai Yi,Chen Li Sheng.

TOP