Εγκαίνια της ΜΑΧΗΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΛΑΤΩΝΟΣ και εξετάσεις.

Η οικογένεια μας μεγάλωσε!
Στις 15.5 κάναμε τα εγκαίνια του νέου χώρου που θα χρησιμοποιεί η Μαχητική Ακαδημία Πλάτωνος. Εξετάσεις των μαθητών των συλλόγων μας και μετά γιορτή.
Ο Κώστας Μούκας είναι ο εκπαιδευτής του νέου συλλόγου. Το πείσμα και η εργατικότητα του κάνουν την επιτυχία δεδομένη.
Πληροφορίες για τους συλλόγους και τους εκπαιδευτές της οικογένειας μας μπορείτε να βρείτε εδώ.

-----------------------------------

Ξεκινήσαμε από νωρίς.
Πρώτα οι μικροί μαθητές κ μετά οι ενήλικες. Είχε έντονο ενδιαφέρον να βλέπεις να εξετάζονται διαφορετικές ηλικίες κ διαφορετικά επίπεδα.
Έβλεπες την συνέχεια στο κουνγκφου κ τα ορατά αποτελέσματα με την ανάλογη πιο πριν δουλειά από επίπεδο σε επίπεδο. Πως το σώμα λύνεται ,αποκτά δεξιότητες ,αποκτά σταθερότητα, αρχίζει να γνωρίζει τις αποστάσεις ,την κίνηση κ την ροή στην μαχητική επαφή ,πως απτην άλλη σχηματίζονται οι παρέες ,πως συνταιριάζονται διαφορετικοί χαρακτήρες.
Φίλοι ,γνωστοί ,μαθητές κ δάσκαλοι αργότερα πλαισίωσαν την γιορτή μας ,τα εγκαίνια του συλλόγου μας Α.Σ.Μαχητική Ακαδημία Πλάτωνος.
Ευχές ,ανταλλαγές δώρων,συμβουλές ,υγιής συναισθηματισμός ,φορτισμένο κλίμα ,συγκίνηση ,χαρά κ μπόλικη αμηχανία για την μεγάλη τιμή.
Καθένας από τους δασκάλους ευχήθηκε από καρδιάς δηλώνοντας την έμπρακτη κ ηθική στήριξη.
Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Λ.Σταμούλης, ο master του Αετού Π. Δερβέντης, ο master Tang Tung Wing, ο Σ.Καραπάνος, ο Α. Κοντογιάννης, ο Β. Σταθόπουλος. Επίσης καθένας από την "εσωτερική μας οικογένεια" στο κουνγκφου (ΤCMA) έντονα παρών κ πιο πολύ τα μεγάλα μου αδέρφια Γ.Διβάνης κ Ι.Τουμπακάρη αγκάλιασαν δυνατά την στιγμή κ το νέο μου ξεκίνημα.
Και φυσικά ο δάσκαλός μας Δ.Δούκας,βάζοντας σε λέξεις, φράσεις κ σιωπές την απογείωση της καθημερινότητάς μου σε κάτι ουσιαστικότερο κ πιο εμβαθυμένο μού έδωσε την ευχή του επίσημα κ πλέρια να διδάσκω το κουνγκφου του διευρύνοντας έτσι την οικογένειά μας.
Μουσικές συμμορίες, κρασί κ φαγητό διαγωνίζονταν ισάξια μεταξύτους για κάμποση ώρα μετά...

΄Ενα μεγάλο ευχαριστώ σόλους.
Για καιρό εικόνες κ συναισθήματα θα πασχίζουν να μπουν σε μια σειρά

TOP